Team

Youri Swart –Trainer / Coach
Vechtkunst Ervaring:
Youri Swart is al jaren actief bezig met martial arts. Youri heeft al diverse martial arts stijlen beoefend (en sommige nog steeds!), waaronder o.a. Judo (Van Rheenen Sport, Almere o.l.v. Edgar Dumas) , Thai-Kickboxen (Chakuriki, Amsterdam o.l.v. Erwin van der Meulen), Escrima Concepts /Steve Tappin (o.l.v. Benno Westra, Peter de Vries & Pele Nguyen) , Brazillian Ju Jitsu (o.l.v. Benno Westra, Pele Nguyen, Henk Heneweer), IWKA Wing Tjun / Sergio Iadorola (o.l.v. Pele Nguyen, Bas Lindeman en Elvin Craig), UCT Yong Chun / Benno Westra (o.l.v. Benno Westra, Pele Nguyen, Bas Lindeman en Elvin Craig) en Practical Wing Chun / Wan Kam Leung (o.l.v. Benno Westra en Pele Nguyen). En kubotan cursus.

Beroep:

Eigenaar en programmacoördinator voor Academie Voor Vechtkunst en Leiderschap

Interesses:
Youri is altijd op zoek naar nieuwe projecten rond martial arts (Vechtkunst) en persoonlijke ontwikkeling. Heb je vragen over martial arts, persoonlijke ontwikkeling of wil je Youri gewoon beter leren kennen, dan kun je gaan naar: http://flavors.me/youriswart

Vechtkunst Doelen:
Vechtkunst tot een manier van leven brengen dat het in mijn dagelijkse leven past. Zodat ik een lang en gezond leven kan leiden. Als leraar wil ik andere uitdagen en het beste uit zichzelf laten halen en ze te laten in zien dat je meer kunt bereiken dan jezelf denkt. Doorgeven wat ik leer en dat ze kunnen profiteren en genieten van de voordelen zoals ik deze ervaar.


Links:
Youri gaat opnieuw de uitdaging met zichzelf om Fysiek, Mentaal, Spiritueel en Emotioneel te groeien (Bekijk hier zijn: TEST )

'It’s about who you are, not what you’ve got that matters!”
—————————————————————————————————————–
Irene Bosboom – Pedagogisch AdviseurErvaring:Nadat ze haar studie 'Master's Pedagogische wetenschappen:Orthopedagogiek' op de Universiteit van Amsterdam (UvA) met succes heeft afgerond heeft ze diverse jaren professioneel kinderen ondersteund als pedagoog en is momenteel werkzaam bij een jeugdzorginstelling in Almere.

Doel:
Het pedagogisch adviseren en ondersteunen van het lesprogramma welke wordt gegeven bij Academie Voor Vechtkunst en Leiderschap.

————————————————————————————————————

Arnout Herder - Trainer / Coach


Vechtkunst Ervaring: De Academie Voor Vechtkunst en Leiderschap is in 2007 gestart in Lelystad. Direct vanaf de start ben ik actief betrokken en verslingerd geraakt aan het wing chun.

Beroep:

Senior Operational Risk Manager bij Achmea (zie LinkedIn)

Interesses:
Onder meer Wing chun, Qigong en zeilen

Vechtkunst Doelen:-

Ik ben vredelievend van aard en verwacht wing chun daardoor niet in praktijk te hoeven brengen (never say never...). Een sport moet je niet gaan beoefenen omdat je gezond moet blijven, maar omdat je het leuk vindt. Als je een sport gaat doen omdat je gezond moet blijven houdt je het niet vol en haak je (uiteindelijk) af. Ik heb voor wing chun gekozen omdat het een sport is waarin je kunt blijven groeien en jezelf weerbaarder maakt zowel fysiek als geestelijk. In wing chun raak je nooit uitgekeken ofwel om onze Sifu te citeren: "je kunt anderhalf leven lang leren".—————————————————————————————————————–
Michiel Contant - Trainer / Coach
Vechtkunst Ervaring:Tijdens mijn studie in aanraking gekomen met mijn eerste vecht sport – Boxen. Pas jaren later, na competatief te zijn geweest in voetbal, tennis, squash, golf ben ik door een collega weer op het martial arts pad gekomen. Na eerst een paar jaar Umi Ryu Karate (wat een meng vorm is van Kyokusinkai, Jiu Jitsu en andere martial arts) ben ik in aanraking gekomen met Kung Fu tijdens een seminar van Master SB Lee. Daar heb ik mogen ervaren wat Kung Fu mogelijk maakt. In 2007 ben ik met Jing Wu Yong Chun Quan / Wing Chun Kung Fu in Lelystad begonnen en sinds 2011 Instructeur.

Beroep:
Verkoop Directeur bij Oracle corporation voor de gebieden Europa, Midden Oosten en Afrika (zie Linkedin)


Interesses:
Wing Chun, Chi Kung, Coaching, NLP en sport in het algemeen


Vechtkunst Doelen:In geloof sterk in Mens sana in corpore sano – een gezonde geest in een gezond lichaam. Sporten helpt natuurlijk bij gezond lichaam. Wing Chun Kung Fu kan naast het lichaamelijk ook mentaal aspect sterk ondersteunen. Het creeert doorzettingsvermogen, Zelfbeheersing, Etiquette en Karakter. Maar misschien wel het mooiste geschenk van Wing Chun is dat het helpt om te ontspannen in zelfs potentieel gevaarlijke situaties. Mijn persoonlijke doel is om deze aspecten in mijn pesoonlijke leven te integreren, en ze ook in mijn lessen door te geven.
—————————————————————————————————————–
Anton Offermans- Trainer / Coach Jing Wu Kids Almere en LelystadVechtkunst Ervaring:
Ik train al vanaf mijn negende martial arts. 11 jaar geleden begon ik het Wado- Karate te trainen O.L.V. Archie Nolten Sensei tot op heden. In 2009 ging ik opzoek naar een Martial Art die ik naast mijn Karate zou gaan doen. Ik heb verschillende workshops en proeflessen gevolgd bij verschillende martial arts zoals: Tae Kwon do, Hapkido, Tang Soo do en Shoalin Kung Fu. Zelf heb ik ook een half jaar Tai Chi Quan getraind O.L.V. Norbert Geurtsen en Rein van de Kuilen, ik ben hiermee gestopt aangezien ik op de vrijdagen ook Karate trainde. In de zomer van 2009 fietste ik richting de stad en zag een groep mensen buiten Wing Chun trainen. Ik had eerder van deze Kung Fu stijl gehoord op het internet en van films. Ik stapte naar de Sifu en vroeg hoe effectief Wing Chun nou eigenlijk was en of ik een proefles mee kon draaien en zo ben ik uiteindelijk in aanraking gekomen met het Wing Chun Kung Fu.

Beroep:
- Professioneel Instructeur bij de Jing Wu Kids. 

Interesses:
-Wing Chun Kung Fu;
-Chi gong;
-Karate;
-Tai Chi Chuan;
-Aziatische cultuur.

Vechtkunst Doelen:
-Om gezond te blijven en mezelf lichamelijk en geestelijk nog sterker te maken; 
-Om conflicten in het dagelijks leven te vermijden of op te lossen;
-Door martial art niet alleen te gebruiken om te vechten, maar ook door het in de maatschappij te gebruiken.

—————————————————————————————————————–
Jacqueline de Bruijn- assistent-trainer / Coach Jing Wu Kids Almere en LelystadVechtkunst Ervaring:
Ik ben begonnen met Wado Ryu karate bij Anroedh & de Herdt in Almere toen ik 5 jaar oud was. Een paar jaar later ben ik ook zelfverdediging gaan doen op de woensdagavond bij  Adrie de Herdt. Op mijn 16de, toen ik inmiddels mijn bruine band had behaald, stopte ik met karate i.v.m. school. 
De bruine band was toen ook het hoogst haalbare voor mij omdat ik brildragend ben en zonder bril niet goed kan sparren. Wellicht dat ik in de toekomst alsnog voor de zwarte band wil doortrainen.
Ondanks dat ik niet meer trainde bleef de vechtkunst mij interesseren. 
In 2013 kwam ik in contact met Youri en heb ik de kans gekregen om te assisteren bij Jing Wu Kids en Wing Chun te leren.
Met veel plezier doe ik dit nu al zo'n half jaar. Het is ontzettend leuk om kinderen les te geven en een bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling. En ook zelf weer te trainen.

Beroep:
Zelfstandig Onderneemster Evenementen en Activiteiten Organisator  
‘Just To Meet Friends’’ en assistent bij Jing Wu Kids Almere.

Interesses:
- Karate
- Wing Chun 
- Kung Fu
- Creatief bezig zijn
- Persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van studies
- Films kijken

Vechtkunst Doelen:
Op de karateschool waar ik jarenlang getraind heb stonden een aantal waarden centraal. Een van de belangrijkste waarde voor mij is 
‘ Vertrouwen en broederschap onder vrienden’. Mijn doel is om zowel in de vechtkunst als in het dagelijks leven anderen te helpen om zelfvertrouwen, (zelf)respect en discipline te ontwikkelen. 
Mijn doel is om mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardig Wing Chun instructrice.
——————————————————————————————————–
Jing Wu Kids Leiderschapsteam Assistenten
Het leiderschapsteam is een groep van zeer gemotiveerde mensen die hebben gekozen om te assisteren in een van de trainingen welke gegeven worden door ons. U mag van elk teamlid (en natuurlijk van élke instructeur) verwachten / eisen dat ze zich in en buiten de trainingen uitstekend gedragen.

Indien uw kind bij ons traint dan kan het zijn dat de onderstaande teamleden ook aanwezig zijn om de resultaten van uw kind omhoog te brengen. Vragen martialarts4succes@gmail.com


Qylan Molijn
Rais Sheotahul 

Nigel Justus

 
Rowan Kelder