woensdag 9 juli 2014

Brazilliaans Jiu Jitsu in Lelystad

In Lelystad zijn we in September 2013 begonnen met een klein trainingsgroepje met de mensen die de Wing Chun systeem beoefenen en daarbij ook de 'grondvaardigheden' eigen te maken.

brazilliaans jiu jitsu lelystad,bjj lelystad,grappling lelystad
Brazilliaans Jiu Jitsu in Lelystad
Aanmelden voor een proefles via:
martialarts4succes@gmail.com

Nu zien we dat er ook belangstelling is van bijvoorbeeld judoka's (mensen die judo beoefenen in Lelystad) waarvan een aantal nu ook aan het meetrainen zijn. Maar ook mensen die eigenlijk nog helemaal geen ervaring hebben met het Brazilliaans Jiu Jitsu of een andere vechtsport komen langs voor een proefles.
Brazilliaans Jiu Jitsu Krijgt Steeds Meer bekendheid in Lelystad
Langzaam beginnen we meer bekendheid te krijgen en omdat we de eerste en de enigste zijn de het brazilliaans jiu jitsu in Lelystad geven komen er steeds meer mensen achter ;-)


Wat is Braziliaans jiu-jitsu?
Braziliaans jiu-jitsu (BJJ) is een vechtkunst/vechtsport, waarbij word gevochten in een Gi (een soort judopak). Het gevecht begint staand waarbij je probeert de tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te krijgen. Op de grond gaat het gevecht verder en proberen de deelnemers punten te scoren aan de hand van dominante posities. Een partij kan gewonnen worden met een klem of verwurging. Braziliaans jiu-jitsu kenmerkt zich om te overwinnen door middel van techniek in plaats van kracht.

Brazilliaans Jiu Jitsu in Lelystad
Aanmelden voor een proefles via:


Trainingstijden en locatie van de trainingen in Lelystad:

Maandag & Woensdag
21:00-21:30 Warm-Up
21:30-22:00 Techniek
22:00-22:30 Sparring

*Op de even weken zal er met Gi getraind worden en op de oneven weken No-gi. (dit kan afwijken wanneer er extra getraind word voor BJJ/Grappling wedstrijden)

**Zowel op de maandag als op de woensdag betreft dit een BEGINNERSGROEP en iedereen die een positieve instelling heeft is welkom om een proeftraining meet te doen om te kijken of het wat voor je is. Graag aanmelden via martialarts4succes@gmail.com

De locatie is in de zaal van de Arcus. Lindelaan 99 Lelystad



Anton, Michiel, Jacqueline, Arnout, Jamie, Irene en Youri
Team Academie Voor Vechtkunst en Leiderschap
martialarts4succes@gmail.com 

Wing Chun Lelystad (volwassenen) 

http://www.iucta.nl

Brazilliaans Jiu Jitsu Lelystad 
(volwassenen) 
martialart4succes@gmail.com

Jing Wu Kids Almere & Lelystad

http://www.jingwukids.com   

Bedrijven:
http://www.budoworkshop.com

Geen opmerkingen: